Het Belgische kwartet trad gisterenavond aan in de finale van de 4x400m. Jacques kwam voor de wedstrijd met een opmerkelijke opstelling naar buiten. Jonathan ging starten, dan zou hij het stokje geven aan Kevin, dan was het de beurt aan Dylan, en Will Oyowe zou het moeten afmaken. Dan over naar de wedstrijd. Jonathan liep als startloper zeker niet zijn beste race, maar Kevin trok de toch al wat scheve situatie recht en bracht de Belgen naar een tweede positie. Dan hield Dylan die 2de stek net vast en gaf hij het stokje door aan slotloper Will. Hij kon in het begin nog standhouden, maar op het einde kon hij het snelle tempo niet meer aanhouden en finishte hij als 5de. Lees hier meer over de race. Beluister hier de reactie van Memorial organisator Wilfried Meert.

Kevin Borlée liep héél snel in de finale van de 4x400m - Foto: Jasper Jacobs
Kevin Borlée liep héél snel in de finale van de 4x400m .- Foto: Jasper Jacobs