Kevin en Jonathan Borlée gaan door tot en met de Olympische Spelen van Parijs. Dat heeft het duo vandaag bekend gemaakt op een persconferentie. Beide broers kondigden hun plannen ook aan via een ludieke video op sociale media, waarin het even leek alsof het duo per direct een punt achter hun carrière zette. Gelukkig is dat laatste niet het geval. De specialisten op de baanronde draaien al sinds 2008 mee op het allerhoogste niveau en bezorgden ons land sindsdien een karrenvracht aan internationale medailles. Ook voor vader Jacques Borlée vormen de Spelen van Parijs het eindpunt.

Kevin en Jonathan Borlée hangen hun spikes nog niet aan de wilgen. Dat maakte het duo maandagvoormiddag bekend op een persconferentie. Sinds 2008 draait het duo mee op het allerhoogste niveau met bijhorend indrukwekkend palmares. Beide broers gaven in het verleden aan zeker te mikken op 2022, maar nu heeft de tweeling de knoop doorgehakt: de Olympische Spelen van Parijs vormen het eindpunt van hun carrière. Symbolisch worden die Spelen ongetwijfeld, aangezien beide broers aanwezig waren op de Spelen in Peking van 2008.

Parijs moet dus ‘The Last Dance’ worden voor de beste specialisten op de baanronde ooit in eigen land. Zowel op individueel vlak, als met de Belgian Tornados liep het duo al een onwaarschijnlijk palmares bij elkaar. Ook voor vader en trainer Jacques Borlée vormt Parijs een eindpunt. Samen met de spikes van zijn tweeling hangt Jacques zijn chronometer aan de haak.