Michael Bultheel - Foto: Ruben Van den Berghe
Michael Bultheel liep vorige week op de IFAM nog naar een tijd van 50″62. – Foto: Ruben Van den Berghe

Almensh Belete heeft vandaag in het Nederlandse Hengelo opgegeven op de 5000m. De VAC-atlete stapte uit in een wedstrijd die werd gewonnen door de Ethiopische Ayana in 14’52″42. Naast Almensh stapte ook haar zus Mimi Belete uit op de 5000m.

Eerder op de dag liep Michael Bultheel al naar 50″46 op de 400m horden. Deze tijd is goed voor een seizoensbeste voor de dokter-in-opleiding en een 5de plaats. Met zijn tijd komt Michael wel nog niet aan de limiet van 49″43 voor het WK in Moskou deze zomer, maar hij zei vorige week op de IFAM in een interview dat hij pas echt wil pieken in juli en augustus. De wedstrijd in Hengelo werd gewonnen de Brit Williams in 49″09.

Alle resultaten van de FBK Games in Hengelo zijn hier te vinden.