Biografie Churandy Martina

Binnen een dikke maand (21/05) verschijnt de biografie van de sympathieke sprinter Churandy Martina uit Curaçao. ‘Ik ben blij’ zal het boek heten en het boek is geschreven door Frank Woestenburg, schrijver bij Nederlandse krant de ‘Telegraaf’. Het boek zal vanaf 21 mei te koop zijn in België. Je kan het al onder meer bestellen op de site van de Standaard Boekhandel voor 16.95 euro!

Over het boek:

‘Ik ben blij.’ Met deze drie woorden, in combinatie met zijn eeuwige lach, stal Churandy Martina tijdens de Olympische Spelen in Londen de harten van velen. Zijn bijzondere gave om met een lach over sportieve of persoonlijke teleurstellingen heen te stappen, ontwikkelde hij in een proces van vallen en opstaan. Dit is het onthullende verhaal van een eenvoudige jongen uit Willemstad, Curaçao, die een van de succesvolste atleten van de Antillen en Nederland werd.

Moest u nog niet zeker zijn van het feit dat de titel van de biografie wel klopt, kijk dan eens naar het filmpje hieronder!