Foto: Jasper Jacobs
Foto: Jasper Jacobs

Rond 20u30 is het zover, dan zien we Mulamba Van Den Hende aan het werk in het nieuwe programma ‘Lets Get Fit’ op VTM. Mulamba is zeer gekend in het atletiekwereld(je). De atleet van ACME en lid van de trainingsgroep van Philip Gilson is niet het grootste talent dat er rondloopt op de atletiekpiste, maar is zeker wel één van de sympathiekste! Hij lijkt er altijd blij bij te lopen ook na een slechtere prestatie. Bovendien beschikt hij ook wel over sprinterskwaliteiten,  want hij werd deze winter immers Oost-Vlaamse indoorkampioen op de 60m.

Mulamba doet zelf nog niet zo super lang aan atletiek, want vroeger was hij een verdienstelijk voetballer. Hij genoot onder meer zijn jeugdopleiding bij Sporting Lokeren, maar door vele blessures is hij nooit echt aan de top geraakt.

Vanaf vandaag zal Mulamba 8 weken op VTM te zien zijn tussen 20u30 en 21u35. Hij is één van de gezichten van het nieuwe programma ‘Lets Get Fit’. Daar zal hij proberen iedereen meer in beweging te krijgen, maar vooral de vijf ‘koplopers’! Voor meer info over het programma, verwijs ik je door naar deze site!

Kort en bondig: vanaf 20u30 verwacht Mulamba jullie allemaal voor de buis!