Dit jaar nog opent loopspeciaalzaak Runners’ lab de deuren van een zevende vestiging. Het nieuwe filiaal zal voor het eerst op West-Vlaams grondgebied neerstrijken, meer bepaald in Roeselare. Daarvoor zoekt #teamrunnerslab nog versterking. Heb je altijd al in een sportieve omgeving willen werken? Lees dan snel of volgende vacatures iets voor jou zijn.

Midden december heeft Runners’ lab er een vestiging bij. De loopspeciaalzaak is namelijk volop bezig met het openen van hun zevende winkel in het West-Vlaamse Roeselare.

Bij de opening van een nieuwe winkel, hoort ook het uitbouwen van een enthousiast team. Runners’ lab is daarom op zoek naar nieuwe krachten voor de functie van adviseur, winkelcoördinator en/of podoloog.

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van deskundig advies aan klanten die op zoek zijn naar de juiste loop- of wandelschoenen. Dit aan de hand van hun gepatenteerde 2 meter footscan® drukmeetplaat.

Voor de rol van winkelcoördinator zoeken ze iemand om het adviseursteam aan te sturen. Naast het teammanagement ben jij ook verantwoordelijk voor een goed winkelbeheer en uitstekende klantenservice.

Bij Runners’ lab kan je naast loopschoenen, active walking schoenen, loopkleding, en -accessoires ook terecht voor steunzolen. Heb jij expertise over steunzolen en het nauwkeurig beoordelen van voet- en looppatronen? Kijk dan of de vacature van podoloog voor jou is weggelegd.

Een uitgebreide omschrijving van alle vacatures kan u hier terugvinden.

Neem gerust contact op met de loopspeciaalzaak en wie weet word jij binnenkort een collega van Tim Van de VeldeStijn BaetenLouise CartonAli Hamdi, Manuela SoccolSvetlana Bolshakova en tal van andere loopfanaten.