Dylan Borlée moet een kruis over de rest van het zomerseizoen maken nadat hij zich gisteren tijdens de 200m op de Brussel Grand Prix blesseerde. Borlée kreeg bij het uitkomen van de bocht een pijnscheut in de hamstring. Een scan bracht een spierscheur aan het licht, waardoor zijn seizoen helaas na twee wedstrijddagen al ten einde komt.

Dylan Borlée kwam afgelopen weekend zowel op de GP Mingels als op de Brussels Grand Prix in actie. Borlée zette gisteren met 10″70 zijn beste prestatie van het weekend neer op de 100m. Vervolgens stond ook een halve baanronde op de planning, maar tijdens die 200m liep het mis voor de atleet van RCB. Bij het uitkomen van de bocht moest hij hinkend de piste verlaten. Borlée greep naar de hamstring.

Achteraf durfde hij nog geen uitspraken te doen over het vervolg van zijn zomerseizoen, maar een scan bracht een scheur in de hamstring aan het licht. Daardoor verschijnt de 27-jarige atleet niet aan de start van het BK komend weekend en de AG Memorial Van Damme op 4 september. “Geen grote scheur, maar helaas wel te groot om nog in actie te komen deze zomer. Laat het herstel beginnen”, klinkt het op Instagram. Dylan was niet de enige Borlée met problemen gisteren. Kevin verscheen namelijk niet aan de start van de Brussels Grand Prix door problemen aan de rug. Hij hoopt aan de start van het BK te verschijnen.