Heeft u genoten van onze berichtgeving vanop het WK in Doha? Hopelijk wel. We moeten er meteen bijvertellen dat we de reis naar Qatar konden betalen dankzij uw financiële steun. Waarvoor honderd, nee duizend maal dank!

Atletieknieuws maakte in 2019 niet alleen de verre verplaatsing naar het WK Doha, maar was ook present op het EK indoor in Glasgow, op de marathon van Londen, de meerkamp in Talence, de twee jeugdige EK’s in Zweden en de Europabeker in Noorwegen. We waren daar uit passie voor de sport en met de bedoeling om die passie op onze lezers op het thuisfront over te brengen, maar konden ons al die reizen alleen permitteren dankzij uw steun.

Ook 2020 brengt een bijzonder drukke atletiekzomer met zich mee. We denken dan in de eerste plaats aan de Olympische Spelen in Tokio, amper enkele weken later staat al het EK in Parijs voor de deur. Kan Atletieknieuws daar met uw steun heen? We hopen het van harte. Onze redactie financiëel ondersteunen kan hier. Elke euro telt. Als iedere lezer één euro zou doneren, kan onze werking al voor meer dan twee jaar worden verdergezet.