Maar weinigen die het publiek in de Topsporthal zo achter zich weten te krijgen als Eline Berings. De toeschouwers lieten zich tijdens de IFAM maar al te graag horen toen de publiekslieveling werd aangekondigd. Dat dit geheel terecht was bewees de Gentse door in de reeksen naar een hele knappe 8″05 te lopen. De zesde Europese prestatie van dit jaar! Berings, die het nog steeds zonder profcontract moet doen, kon net niet voor de kers op de taart zorgen. In de finale was de Nederlandse Eefje Boons onze landgenote nipt de snel af waardoor zij de bloemen mee naar huis mocht nemen. Met deze week twee wedstrijden op de planning doet Berings nog het nodige wedstrijdritme op met oog op het WK indoor. De volledige reactie van Eline Berings vindt u hierboven, voor de racevideo van de reeksen scrolt u best naar onder.