Begin juni is het tijd voor een nieuw evenement in het loopcircuit. Vandaag maakte Golazo Sports via een persbericht bekend dat het een unieke marathon gaat organiseren waarbij lopers of wandelaars zullen kunnen genieten van onze rijke Belgische biercultuur. Zo kan u lekker proeven van een biertje gebrouwen door onder andere Duvel Moortgat, PALM Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels terwijl u een zware marathon aflegt.

Een unieke belevingsmarathon aanbieden rond het Belgische biertoerisme, dat is dus de bedoeling van Golazo met dit evenement. Ontspanning koppelen aan inspanning, het lijkt een succesvol duo die ook bij de andere organisaties van Golazo al zijn effect heeft gehad. Denk maar aan de superbekende Color Run die sinds 2013 niet meer weg te denken is in onze loopwereld.

Welke loper drinkt nu niet eens graag een biertje? Op zondag 5 juni hebt u alvast geen excuses nodig om iets van alcohol te nuttigen. De start zou worden gegeven in Puurs, bij de brouwerij Duvel Moortgat. Waarna ze zo langs de prachtige Denderstreek zullen lopen of wandelen naar Buggenhoutbos. Als u ondertussen al dorst hebt gekregen, inschrijven voor dit evenement is vanaf vandaag al mogelijk. Voor wie een marathon iets te ver is, er staan ook minder lange afstanden op het programma.

Meer informatie vindt u via deze link.