Deze voormiddag kwam onze 10 landgenoten die zich gekwalificeerd hadden voor het EK veldlopen, in actie te Samokov. Sommige atleten hadden een beetje tot extreme last van de hoogte, anderen voelden zich dan weer in hun sas en verbaasden toch ietwat. Vooral Louise Carton (als eerstejaars 7de bij de beloften) en Almensh Belete (na knieproblemen net geen brons) sprongen eruit. Hieronder vindt u een fotoverslag van onze fotograaf ter plaatste, Jeroen De Meyer!

Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
DSC_0117
Foto: Jeroen De Meyer
DSC_0197
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
DSC_0281
Foto: Jeroen De Meyer
DSC_0260
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
Almensh Belete verliest net de strijd om brons – Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer
Foto: Jeroen De Meyer