Afgelopen weekend opende de topsporthal opnieuw zijn deuren. De allerkleinsten mochten zoals traditiegetrouw de eerste indoormeeting in Gent starten. Binnenkort maken ook de oudere atleten hun opwachting. Maar op dé indoormeeting van het jaar is het nog wachten tot 7 februari. Dan krijgen onze Belgische toppers de uitgelezen kans om zich te plaatsen voor het EK. Op welk tijdstip ze zullen moeten knallen tijdens de IFAM weten ze intussen ook al. Veel werd er niet gewijzigd aan het programma van 2013. Opvallend is wel dat er een 400mh (onder voorbehoud) werd toegevoegd als afsluiter.

In het voorprogramma vinden we opnieuw de 60m, 400m en 800m voor zowel de mannen als de vrouwen. Ook het BK 4x200m staat er genoteerd. Tevens zal hopelijk Bram Ghuys al aan het springen zijn want de hoogspringers moeten om 19u00 al presteren.

Om 20u00 start het hoofdprogramma eerst nog met de reeksen voor de 60mh om daarna uit te pakken met de spectaculaire 400m. Net voor de afsluitende 400mh krijgen we om 22u00 nog een 3000m te zien. In de kampnummers eindigen ze met hoogspringen voor dames, misschien wel met de comeback van Hannelore Desmet.

Tickets reserveren voor een prestatievolle avond atletiek kan u alvast op deze site doen. Ook atleten kunnen zich al inschrijven voor de hoogmis. Dat doen ze door hier te klikken.