De namen van de Belgische atleten, die de kleuren van ons land mogen gaan verdedigen in het Bulgaarse Samokov, zijn deze avond bekendgemaakt. Bij de junioren vrouwen mogen Astrid Verhoeven en Vanessa Scaunet mee. Bij de junioren mannen moet Simon Debognies de Belgische eer hoog houden. Voor belofte Louise Carton was de selectie al zeker na gisteren. Bij de beloften mannen worden maar liefst drie atleten afgevaardigd. Isaac Kimeli was al een certitude maar ook Dries Basemans en Steven Casteele mogen mee. Almensh Belete wordt als enige Belgische seniore gestuurd. Bij de senioren mannen wordt het uitkijken naar wat Stijn Garain en Abdelhadi El Hachimi waard zijn tegen de Europese top.

Junioren Dames
Astrid VERHOEVEN / LEBB
Vanessa SCAUNET /OEH

Junioren Heren
Simon DEBOGNIES / OEH

Beloften Dames
Louise CARTON / ACME

Beloften Heren
Issac KIMELI / OEH
Dries BASEMANS / DCLA
Steven CASTEELE / KKS

Senioren Dames
Almensch BELETE / VAC

Senioren Heren
Stijn GARAIN / ACP
Abdelhadi EL HACHIMI / RFCL

Begeleiding: 
Delegatieleider : Luk Verlaenen
Trainers:
Dirk Engelen
Rik Didden
Henri Salavarda
Kiné: Peter Laus