Komende zaterdag staat één van de sterkst bezette Belgische atletiekmeetings op het programma, de IFAM. Voor de mensen die om welke reden dan ook er niet kunnen bijzijn, is er een schitterend alternatief. Er komt immers een livestream met 2 commentatoren ter plaatse!

IFAM

Op de IFAM valt er altijd wel iets te beleven. Door het kwalitatieve deelnemersveld sneuvelen er zo goed als altijd records bij de vleet en zijn er elke editie talloze atleten die na de meeting hun ticket voor EK of WK mogen oppikken. Ook dit jaar twijfelt er niemand aan dat deze tendens wordt verdergezet en daar wil u natuurlijk bijzijn. Kan dit niet om een of andere reden? Geen paniek, er is een oplossing! Dit jaar zal er immers een livestream worden opgezet onder leiding van Joppe Geluykens. Hij zal de wedstrijd zo goed als mogelijk in beeld proberen brengen zodat de mensen die er niet kunnen bijzijn ook de kans krijgen om deze hoogstaande meeting van op de voet te volgen. U zal niet alleen van beeld, maar ook van deskundig commentaar kunnen genieten via deze livestream. Daar zorgen Kobe Schoofs (ex-atleet) en Steven Pauwels (trailrunner) voor.

Omdat dit nog maar een testproject is en allicht nog niet alles 100% op punt staat, kunnen wij u helaas de kwaliteit van de stream niet garanderen. Zoals dat gaat met technologie, valt bij aanvang niet alles te voorspellen. Wij hopen in elk geval op een succesvolle eerste test van dergelijk initiatief.

We kunnen u verder alvast de link meegeven naar de livestream.