Na een tegenvallende internationale atletiekprono vorig jaar, is MegaSpike terug op het appel met een vernieuwde versie van het Belgische pisteseizoen 2014. Het concept van de afgelopen edities is nagenoeg intact gebleven, enkel de ploegsamenstelling is relatief makkelijker geworden tegenover vroeger. Zo bent u niet meer verplicht uit elke disciplinecategorie één atleet te selecteren, nu kan u zonder pardon 10 atleten uit uw favoriete atletiekdiscipline(s) in uw team droppen. Op deze manier hoopt de organisatie de inschrijvingsdrempel te verlagen en meer potentiële atletiekfanaten te overtuigen om een eigen MegaSpike-ploegje in te sturen.

Inschrijven is volledig gratis en daarenboven maakt u met uw dreamteam kans op tal van waardevolle prijzen (zowel geld als natura). Zelfs de ‘Rode Lantaarn’ en de origineelste ploegnaam gaat naar huis met een leuke atletiekprijs. Meer info via www.megaspike.be!