De Belgische limieten voor het Europees kampioenschap in Zurich zijn bekend. Tot en met 3 augustus kunnen de atleten zich wagen aan een poging voor een ticket voor het EK te behalen. Dat kampioenschap vindt in de grootste stad van Zwitserland plaats van 12 tot 17 augustus.

‘De minima 1x te behalen tijdens de periode vanaf vrijdag 1 december 2014 t.e.m. 3 augustus’, zo staat op de site van de VAL te lezen. Indien meer dan 3 atleten een welbepaalde selectienorm behalen worden de 3 atleten met de beste prestatie geselecteerd. Bij de marathon, de aflossingen en de meerkamp zijn prestaties vanaf 1 januari 2013 geldig.

Minima

2 REACTIES

    • Niet officieel zo kunnen ze bij de bond toch nog hun zin doen! Zonder discussies zijn die deliberaties niet tof genoeg zeker voor de bondsmensen ;-)

Reacties zijn gesloten.