Uiteindelijk haalde Jeroen D'hoedt (links) het nog nipt van Isaac Kimeli (rechts) op de 2000m. - Foto: Jasper Jacobs
Uiteindelijk haalde Jeroen D’hoedt (links) het nog nipt van Isaac Kimeli (rechts) op de 2000m. – Foto: Jasper Jacobs

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde  atletiekclub Olympic Essenbeek Halle (OEH) gisteren haar internationale Allonsius Sport B-meeting. Het werd een mooie editie met als hoogtepunt een Belgisch record bij de junioren voor Isaac Kimeli op de 2000m. Ook de andere wedstrijden waren trouwens van hoog niveau. Een uitgebreid verslag van de meeting van gisteren is hier te lezen. Hieronder kunt u de racevideo’s (in volgorde van het hoofdprogramma) van alle A-reeksen bekijken! Deze week komen er ook nog een heleboel interviews online die gisteren te Huizingen werden afgenomen.