Foto: Jasper Jacobs
Foto: Jasper Jacobs

Nafi Thiam stal gisteren op het EK voor junioren in Rieti de show. Met een nieuw persoonlijk beste en nationaal record op de zevenkamp werd ze de ster van de eerste twee dagen. Na afloop was de Naamse 18-jarige uiteraard bijzonder gelukkig en trots op haar prestatie. Hieronder vind je haar interview na de zevenkamp.

Alle over die memorabele zevenkamp lees je hier nogmaals.

 

 

Marjolein Lindemans stond ook meer dan haar mannetje. Zij kaapte – eveneens met een knap nieuw PR – de bronzen medaille weg op diezelfde zevenkamp. Haar interview bekijk je hieronder.

 

Op dag twee van het EK in Rieti verzamelde België van elke medaille een kleurtje. Verspringer Mathias Broothaerts had aan een nieuw PR van 7m84. Ook hij kon met een bijzonder tevreden gevoel naar huis.

 

Mathias Broothaerts zilver verspringen EJK Rieti 2013-03-15 from Losse Veter on Vimeo.