Kevin Borlée (rechts) - Foto: Jasper Jacobs
Kevin Borlée (rechts) – Foto: Jasper Jacobs

Kevin Borlée is vijfde geworden op de sterk bezette 400 meter van de Diamond League in Eugene. Hij liep zijn snelste tijd van het jaar. Kirani James, de winnaar van de wedstrijd in Shanghai in een bijzonder snelle 44″02 en leider in de Diamond League, stond in baan vier. Hij kwam in de laatste meters net te kort om de Amerikaan LaShawn Merrit van de overwinning te houden. De ex-Olympisch Kampioen won in 44″32. Bekijk hieronder de wedstrijdbeelden.

 

Nog een opmerkelijke prestatie in Eugene was te noteren op het hoogspringen bij de heren. Daar ging de Qatarees Mutaz Essa Barshim over 2m40. Een bijzondere prestatie, want amper 3 mannen sprongen ooit hoger. Sinds 2000 sprong niemand nog over die hoogte. Bekijk zijn winnende sprong hieronder.

1 REACTIE

 1. O.k.aan de geldkraan
  van de “godfather”
  zal ooit een eind
  komen.Mensen ver-
  geten gauw maar ik
  ben de Uniopaffaire
  die mag gerekend
  worden tot de grootste schandalen
  van BELGIE
  niet vergeten! Al bij
  al is Jaques Borle’ een
  crimineel pur sang
  toen hij binnenbrak
  in t’lokaal van zijn
  toemalige trainer
  CAMILLE JAVEAU en er
  geld en trainingsschemas ont-
  vreemde,en hem nog
  jarenlang belaagde
  wat mr Javeau bijna
  het leven kostte…..
  moetternogzandzin.
  MAES DONALD IZEGEM

Reacties zijn gesloten.