Foto: Jasper Jacobs
Foto: Jasper Jacobs

Lindsey De Grande heeft niet langer een contract bij Atletiek Vlaanderen. De atlete van OEH waarbij in augustus 2011 leukemie werd vastgesteld, kon afgelopen zomerseizoen door haar ziekte niet de prestaties voorleggen die nodig waren voor een verlenging van het contract.

“Ik ben hen uiteraard dankbaar voor hun steun die ik heb gekregen op basis van m’n prestaties voordat ik ziek werd. Ze hebben ook m’n weg de afgelopen 2 jaar gevolgd en de progressie op training en wedstrijden gezien”, aldus Lindsey op haar blog. “Natuurlijk ben ik totaal nog niet op het niveau van voor m’n ziekte, maar de weg die ik reeds heb afgelegd was dan ook zeer steil en zwaar. Dat zal ze ongetwijfeld nog zijn, maar we blijven erin geloven dat het mogelijk is. Waar ik hen dan niet dankbaar voor ben is de ijskoude manier waarop het contract verbroken is.”

Lees het volledige blogbericht van Lindsey De Grande hier.

 

1 REACTIE

  1. courage Lindsey, nous pensons à vous et sommes sures que des que votre sante le permettra, les toutes belles performances seront de retour…

Comments are closed.