Thomas Carmoy mag dinsdag nog eens de spikes aantrekken. De hoogspringer verzekerde zich tijdens de kwalificaties op het EK in Rome namelijk vlot van een plaats in de finale. De Carolo bleef volledig foutloos en had aan 2m21 genoeg om zijn ticket af te dwingen. 

De hoogspringfinale bij de mannen wordt één van de disciplines om naar uit te kijken op dit EK in Rome. Gianmarco Tamberi, één van de chouchou’s van de Italiaanse delegatie én topfavoriet voor het goud, zal namelijk heel wat volk naar het stadion lokken. Thomas Carmoy zal het allemaal van heel dichtbij mogen aanschouwen. Hij wist zich eveneens te plaatsen voor deze finale.

Daarvoor moest Carmoy geen halsbrekende toeren uithalen. Hij begon op 2m12 aan de kwalificaties en ging vlot over de hoogte. Nadien liet hij ook op 2m17 en 2m21 de lat netjes liggen. Zijn foutloos parcours brengt hem zo makkelijk tot in de finale van dinsdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in