Alexander Doom is toch fit geraakt om vanavond met de Belgian Tornados op zoek te gaan naar een nieuwe Europese titel. Doom moest gisteren door een contractuur in de hamstring verstek geven voor de individuele 400m-finale op het EK indoor in Istanboel. Een test deze ochtend wees gelukkig uit dat hij opnieuw klaar is om te lopen.

Zijn individuele EK-finale zag hij aan zich voorbijgaan door een contractuur in de hamstring. Een dag rust heeft gelukkig beterschap gebracht. Alexander Doom is voldoende hersteld is om vanavond nog één keer alles te geven met de Belgian Tornados, dat wees een kleine test deze ochtend uit.

Met Doom in de ploeg treedt het team op volle sterkte aan. Op de exacte opstelling is het nog wachten, maar naar alle waarschijnlijkheid wordt het team aangevuld met Julien Watrin, Dylan en Kevin Borlée. De Tornados gaan van start in de gunstige baan zes en zullen vooral de Nederlanders en Spanjaarden in de gaten moeten houden.