Het Belgische team op de mixed relay heeft op de World Relays in het Poolse Chorzow geen medaille weten te behalen. Het kwartet, met Dylan Borlée, Cynthia Bolingo, Camille Laus en Kevin Borlée, liep een tactische degelijke koers. Slotloper Borlée kreeg de stok als vierde, maar had niet gerekend op de bijzonder sterke slotloper van het Braziliaanse team. Borlée kwam nog in de buurt van de derde stek, maar moest het hoofd buigen tegen het team uit de Dominicaanse republiek. Ons land klokte af na 3’17″92. De Italianen waren duidelijk de beste in 3’16″60, gevolgd door de Brazilianen. 

Het Belgische team op de mixed relay heeft geen verhoopte medaille kunnen behalen op de World Relays in het Poolse Chorzow. Het Belgische kwartet liep een degelijke wedstrijd in ondankbare omstandigheden. Dylan Borlée gaf de stok als vijfde door aan Cynthia Bolingo, die net zoals gisteren uitpakte met een bijzonder sterke split van 51″69. Onze landgenoten lagen dankzij Bolingo op medaillekoers, maar Camille Laus kon niet echt standhouden. Laus gaf de stok door als vierde aan Kevin Borlée, die daardoor nog altijd zicht had op eremetaal.

Borlée zat echter in de tang achter de Britten en moest ook toekijken hoe de Braziliaan Dos Santos voorbij hem stoomde. In de laatste rechte lijn verzette Borlée hemel en aarde, maar dat bleek niet voldoende voor het brons. Het Belgische kwartet finishte na 3’17″92. Voor de medailles was minstens 3’17″58 nodig. De zege op de gemengde 4x400m ging zoals verwacht naar het Italiaanse collectief. De Italianen maakten het verschil al vroeg in de wedstrijd en hielden de teams uit Brazilië en de Dominicaanse Republiek achter zich.