Angel Agwazie is uitstekend gestart in de halve finales van de 100m horden op het EK voor junioren. Agwazie kwam aan de start in de eerste van drie halve finales en snelde daarin naar de tweede plaats in een nieuw PR van 13”51.

Door het afzeggen van enkele concurrentes moesten er gisteren geen reeksen gelopen worden. Angel Agwazie moest dus meteen op de afspraak zijn, wat ze ook deed met een nieuwe besttijd van 13”51. Agwazie moest enkel de Poolse lijstaanvoerster voor zich dulden en zet hiermee de derde tijd van de halve finales neer. Ze gaat vol vertrouwen door naar de finale morgen.

Opschudding in de derde reeks, aangezien de Turkse Sevval hard tegen de laatste horde liep en onderuit ging. Zij had het snelste PR van alle deelneemsters staan en ziet zo een eventuele medaille in rook opgaan.