De opstellingen van de teams voor de tweede en meteen ook laatste dag van de World Relays in Yokohama zijn bekend. De Belgian Cheetahs voeren één naamswijziging door, aangezien Lucie Ferauge de Mixed Relay voor haar rekening moet nemen en Liefde Schoemaker in de ploeg komt. Bij de Belgian Tornados verdwijnt Julien Watrin uit het team. Jonathan Borlée, die gisteren nog last had van een stijve hamstring, komt vandaag wél in actie.

Ook aan de volgorde van de teams werd logischerwijs gesleuteld. Zo zal Hanne Claes de start bij de Cheetahs voor haar rekening nemen, om amper één uur later aan de start van de finale van de Mixed Relay te verschijnen. Bij de Tornados is de ploeg haast identiek op vlak van namen en volgorde. De derde loper is echter Jonathan Borlée en niet Julien Watrin, die wel in de Mixed Relay aan de start komt. Jonathan Sacoor zal in tegenstelling tot gisteren moeten dubbelen en krijgt ongeveer een kwartier de tijd daarvoor.

Hieronder de volledige opstellingen én het definitieve programma van onze teams in Japan.

11u52 B-finale 4x400m vrouwen – Belgian Cheetahs

Hanne Claes
Paulien Couckuyt
Liefde Schoemaker
Camille Laus

Hanne Claes – Foto: Jeroen De Meyer

12u37 Finale 4x400m mannen – Belgian Tornados

Dylan Borlée
Robin Vanderbemden
Jonathan Borlée
Jonathan Sacoor

12u53 Finale 4x400m Mixed Relay – Belgian Mixed Relay

Julien Watrin
Lucie Ferauge
Hanne Claes
Jonathan Sacoor

Jonathan Sacoor Foto: Jeroen De Meyer