Op zondag 10 december is het weer tijd voor het Europees kampioenschap veldlopen. Twee weken na de selectiecross mogen de 16 geselecteerde Belgische atleten tonen wat ze waard zijn op continentaal niveau. Hieronder vindt u de nodige informatie om niks van dit EK te hoeven missen.

Het EK veldlopen is al toe aan zijn 24ste editie, maar Slowakije is pas voor de eerste keer gastheer. De online livestreaming zal u kunnen volgen via deze link. Sporza zal ook een beperkt deel van het Europees kampioenschap uitzenden, meer daarover vindt u hier. Wordt u liever begeleid door Frans commentaar, dan bent u vanaf 11u35 bij La Deux aan het juiste adres.

Voor alle officiële info verwijzen we u door naar de website van Samorin 2017. Deze vindt u hier.

Het algemene uurrooster (printbaar) bekijkt u dan weer hier. De deelnemerslijsten vindt u hier.

Onze voorbeschouwing op de wedstrijden van de senioren leest u hier, die van de beloften hier en die van de junioren hier.

Alle resultaten zijn live te volgen via deze link.

                                                                      Het programma van de Belgen