Morgen wordt de langverwachte aftrap gegeven van het CrossCup-seizoen. Met de Relays in Gent zullen de aanwezige toeschouwers ongetwijfeld getuige zijn van een reeks boeiende wedstrijden. Thuisblijven lijkt net als vorig jaar een minder aantrekkelijke optie, Sporza beperkt zich tot een samenvatting.

Organisator Jos Van Roy zal zich ongetwijfeld in de handen wrijven. Niet over de media-aandacht, die toch al enkele jaren een beetje te wensen overlaat, maar wel over de sterke bezetting voor de opener van het CrossCup-circuit. De lappenmand van de geblesseerde Belgische crossers is eindelijk zo goed als leeg en dat zal ook de spankracht ten goede komen.

Wat de VRT-plannen betreft: Sporza zal net als vorig seizoen enkel een samenvatting van ongeveer 15 minuten brengen. Morgen kunt u na het tennis omstreeks 17u00 (of een tiental minuten later) genieten van veldlopen op het hoogste niveau.