Tijdens de allereerste Track & Field Vienna, in Oostenrijk, heeft de jongste van de broertjes Borlée zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gelopen. Dylan Borlée (22) liep er de 400m samen met de landgenoten Will Oyowe en Antoine Gillet. Concurrentie voor de Belgen kwam er onder meer van het jonge Servische talent Miloš Raovic.

Dylan Borlée liep naar een nieuw persoonlijk record van 47”85 en dat na een zware stage in Zuid-Afrika. Ook Antoine Gillet liep er heel sterk en finishte net iets sneller dan Borlée, in 47”77. Daarmee behaalden ze respectievelijk de 8ste en 9de plaats over alle deelnemers. Het derde teamlid van de 4x400m aanwezig was Will Oyowe. Met een tijd van 49”19 werd hij zo 15de. De overwinning was voor de amper 19-jarige Slovaak Janezic Luka in 46”59.

Komende zaterdag lopen Dylan Borlée en Will Oyowe opnieuw een dubbele baanronde. Dit keer zorgt de Gentse Topsporthal voor de decor. Tijdens de IFAM zullen ze samen met nog zo’n teamlid van de 4x400m, Tim Rummens, het moeten opnemen tegen andere internationale kleppers.