Na de geslaagde voorbije drie edities, organiseert Sportaround dit jaar opnieuw een voetbaltornooi voor atletiekclubs. Na afloop van het zomerseizoen is het de ideale gelegenheid om het eens op een andere sportieve manier op te nemen tegen je collega-atleten.

sportaroundHet voetbaltornooi gaat door op zaterdag 27 september en vindt – net als vorige editie – plaats op de voetbalvelden van RC Gentbrugge (aan de Papiermolenstraat 1 te Gent).

Vorig jaar waren het ‘The Greatest Return’ die wonnen bij de mannen en ‘De Deinse Voetbalvrouwen’ die het haalden bij de dames. Welke ploegen schrijven hun naam dit jaar bij op de erelijst?

Nieuw dit jaar is dat er meer randanimatie gaat zijn en dat de befaamde ‘Fancy Socks Party’ ’s avonds ook doorgaat in de kantine aan de voetbalvelden. Jullie hoeven zich dus niet meer te verplaatsen na het tornooi. Tussen het voetbaltornooi en de fuif kan je terug genieten van een lekkere bbq.

Goede doel

578605_10151092878353262_870414003_nDoor deel te nemen aan het voetbaltornooi ondersteun je bovendien Sportaround, een vzw met Bert Misplon en Bashir Abdi aan het roer. Sportaround wil kinderen over de hele wereld de kans geven om zich, mede door sport te beoefenen, te ontwikkelen en het bouwt daarvoor accommodaties en stelt de nodige middelen om sport te beoefenen ter beschikking.

Algemene info

Datum: Zaterdag 27 september 2014! Het tijdstip van de eerste wedstrijd kan je de week voordien vinden op het speelschema

Waar: Terreinen RC Gentbrugge
Papiermolenstraat 1
9000 Gent

69002_10151092795373262_802228096_nWat: Voetbaltornooi: minivoetbal voor mannen, jeugddoelen voor vrouwen (idem vorig jaar).
Randanimatie zoals zomerse bar, bbq, dj, jongleercup, penaltycup…
’s Avonds organiseert team Double U de befaamde ‘Fancy Socks party’.

Voor wie? Voor atletiekclubs, dit jaar worden spelers toegelaten die een wedstrijdnummer van het seizoen 2012-2013 of seizoen 2013- 2014 kunnen voorleggen. Uitzonderingen dienen aangevraagd en goedgekeurd te worden (vb. trainer, bestuurslid, vrijwilliger bij atletiekclub,…).

Prijs: Per speler wordt 10 euro inschrijving gevraagd (vb. 7 spelers = 70 euro inschrijving). De opbrengst gaat naar het goede doel (zie website Sportaround)!

Je kan ook voor de ‘ALL-IN’ formule gaan. Dan betaal je 28 euro voor een hele dag voetbal, bbq en fuif! Voor de bbq vragen we om op voorhand in te schrijven!

Voor de bbq betaal je de dag zelf 20 euro. Mensen die niet voetballen en enkel voor de bbq komen kunnen op voorhand reserveren en betalen dan slechts 18 euro.

Inschrijving: Inschrijven kan door een mail te sturen naar sportaround@hotmail.com met vermelding van de ploegnaam en de namen + geboortedata van de spelers + e-mail. Vermeld hierbij ook of er gebleven wordt voor de bbq en/of de fuif.  Er kan ingeschreven worden t.e.m. woensdag 17 september.

Het inschrijvingsgeld kan overgemaakt worden op het reknr. ‘Sportaround’ (Bert Misplon) 651-1502607-83 met vermelding van de ploegnaam. De inschrijving is definitief na de betaling van het inschrijvingsgeld, indien het maximaal aantal van ploegen wordt bereikt worden de inschrijvingen stopgezet! Wees er dus snel bij!

Verloop tornooi:

  • Mannen: Minivoetbal: Matchen worden gespeeld 5 – 5 en elke match duurt 20’. Na de poulefase volgt er een competitie met plaatsingsmatchen.
    Vrouwen: Jeugddoelen: Keeper+5 – 5+keeper bij de vrouwen. Eerst een poulefase en daarna plaatsingsmatchen.
  • Aantal deelnemende ploegen mannentornooi: max. 30
    Aantal deelnemende ploegen vrouwentornooi: max. 12

Voorzieningen:

  • Er zijn kleedkamers + mogelijkheid tot douchen.
  • Gedurende de hele dag kan er drank en eten aangekocht worden aan een schappelijke prijs. Gedurende de hele dag wordt er muziek gedraaid!

Contact: Indien u nog vragen hebt, kan u steeds een mailtje sturen naar sportaround@hotmail.com of bellen naar Bert Misplon op het nr. 0496/90.55.34

Meer over het voetbaltornooi vind je hier.

Meer info over Sportaround vind je op hun website.