Dit weekend trekken de beste Belgische junioren richting het Duitse Mannheim voor het jaarlijkse juniorengala. Elk jaar worden op de Duitse piste heel wat snelle tijden neergezet en ook dit jaar wordt die traditie dus verder gezet door Sarah Missinne.

Al enkele weken lang kwam Sarah Missinne steeds dichter bij de limiet die op 13″60 stond en afgelopen donderdag dook ze er met te veel wind al eens onder in Moeskroen. Vandaag was het in Mannheim echter onmiddellijk prijs. Met 13″39 won ze haar reeks gemakkelijk, verpulverde ze haar persoonlijke record met meer dan 20 honderdsten en voldeed ze dus ook aan de limiet voor Eugene. Dit keer stond er met 1.7m/s een ideale maar legitieme wind in de rug.

Later vandaag komt Missinne nog eens in actie in de finale. Een verslag van deze finale en de andere Belgen die vandaag in actie komen mogen jullie vanavond verwachten.

De uitslagen en een livestream kunnen jullie hier bekijken.