Een jaar en twee maanden geleden werd Atletieknieuws opgestart als Facebookpagina en we waren aanvankelijk vooral actief op verschillende sociale media. De stelselmatige groei in het aantal likes en volgers deed algauw lonken naar een eigen stekje op het wereldwijde web. Een goed jaar later zijn we een eerste jubileum rijker.

Dankzij de steun van Maspoe en een (kleine) uitbreiding van het aantal beheerders werd deze website in maart 2013 een feit. Nu, een jaar en twee maanden later is www.atni.be al meer dan 1.000.000 maal bekeken. Daarvoor willen wij u, ja u, heel erg bedanken. Zonder u was dit immers nooit mogelijk geweest. Dagdagelijks krijgen we een hoop bezoekers over de vloer en rouwig zijn we daar natuurlijk niet om. Het is bijzonder fijn om te zien dat onze inspanningen geapprecieerd worden. We hopen dan ook dat we die mooie trend in de toekomst kunnen verderzetten.

Atni

Naast u wil ik, Simon Van Glabeke, nog een hele reeks mensen bedanken die dit alles hebben mogelijk gemaakt. Als eerst Levi Hoste, de webmaster en opstarter van deze site. Zonder hem was dit allemaal nooit mogelijk  geweest. Hij zorgt dagelijks voor atletieknieuws en nog veel meer op jullie bord samen met de andere ATNI-leden, bedankt! Ook de fotografen willen ik zeker eens bedanken. Jasper Jacobs, Tomas Sisk, Ruben Van Den Berghe en ook de andere fotografen van wie wij al een plaatje hebben mogen gebruiken, bedankt! Verder alle andere mensen die ons – zelf is het maar een klein beetje – hebben geholpen, merci, dikke merci!   Last but not least, de atleten zelf natuurlijk. Zonder hen hadden wij geen artikels, geen racevideo’s, geen interviews. Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt!

Hartelijk bedankt voor elk één van die 1 miljoen klikjes en we mikken nu al op ons eerste miljard! ;-)