Kellie Wells was één van de namen die de organisatie van de Flanders Indoor met trots aankondigde. Hiermee verzekerden ze zich immers van de komst van de bronzen medaillewinnares van de Spelen in Londen.

Wells is een bekende naam in het atletiekcircuit. De Amerikaanse moet het hebben van de kortste hordeafstand en hiervoor kwam ze ook naar Gent afgelopen zondag. Winnen lukte niet, want daarvoor was thuisloopster Eline Berings te sterk. De atlete van OLSE finishte in 8″00, Wells kwam als tweede over de streep in 8″12. De spurtster reageerde tevreden voor onze camera. Ze genoot overigens ook van het publiek dat de atleten massaal toejuichte. Hoofddoel deze winter is voor haar natuurlijk het WK indoor in Sopot. Eerst moet Kellie Wells haar wel nog in het Amerikaanse team lopen en als dat lukt, kan ze op een medaille mikken. Bekijk hierboven een gesprek met de sympathieke atlete.