Afgelopen zondag vond in Gent dé internationale meeting dit indoorseizoen in België plaats, de Flanders Indoor. Op de 60m horden bij heren liep de Nederlander Koen Smet naar winst. Dario De Borger legde beslag op een 7de plaats .

Dario De Borger - Foto: Tomas Sisk
Dario De Borger – Foto: Tomas Sisk

Koen Smet & Dario De Borger kwam naar Gent met de bedoeling een snelle tijd te lopen. Smet kwalificeerde zich in december al voor het WK indoor, De Borger droomt nog van een ticket richting Sopot. In een sterk deelnemersveld trok de Nederlander de winst naar zich toe in 7’71. Dario kwam niet aan de WK-limiet van 7″67 met zijn eindtijd van 7″93. “Mijn start was goed, maar na de eerste horde verloor ik mijn frequentie waardoor een goede eindtijd verloren was. Ik heb op de wedstrijden nog geen juiste klik gemaakt, maar hoop deze wel te vinden de komende weken om wie weet Sopot wel te halen.” Koen Smet was behoorlijk tevreden over zijn race en denkt dat Dario de WK-limiet ook wel nog in zich heeft. Wij praten met de 2 vrienden over de wedstrijd, het WK indoor en de Nederlandse minima. Bekijk hieronder het interview.