Afgelopen woensdag brak Dylan, samen met zijn twee broers en Arnaud Destatte, een 33 jaar oud clubrecord op de 4 x 400m tijdens de Universitaire Kampioenschappen in Oordegem.

Waar ligt het plafond van de jongste Borlée? Voormalig topatleet Cédric Van Branteghem tempert in Sport/Voetbalmagazine de verwachtingen. “Het is ondankbaar voor Dylan om de vergelijking te maken met zijn oudere broers. Maar dat hij over de goede genen beschikt, mag duidelijk zijn”, lacht Van Branteghem.

Lees verder op Sport/Voetbalmagazine

Afgelopen zondag liepen broers Kevin (voor) en Dylan (achter) nog tegen elkaar. Kevin won uiteindelijk de wedstrijd in een matige 45"75. 4 jaar jongere broer Dylan schitterde ook niet echt met 47″77. - Foto: Jasper Jacobs
Afgelopen zondag liepen broers Kevin (voor) en Dylan (achter) nog tegen elkaar. Kevin won uiteindelijk de wedstrijd in een matige 45″75. Vier jaar jongere broer Dylan schitterde ook niet echt met 47″77. – Foto: Jasper Jacobs