De opstellingen voor de finales van de 4×400 meter zijn bekend. Kevin Borlée is opnieuw van de partij na een blessure. Hij is geen startloper, maar loopt als derde. Ook Julien Watrin komt in de ploeg. Bij de Belgian Cheetahs komen Cynthia Bolingo en Hanne Claes in de ploeg.

Jonathan Sacoor en Jonathan Borlée verdwijnen uit de ploeg bij de mannen. Alexander Doom is startloper bij de Belgian Tornados. Daarna gaat Julien Watrin de wei in. Kevin Borlée is er opnieuw bij na een hamstringblessure, maar is geen startloper. Die eer is voor Dylan Borlée. Hij moet het goud binnenbrengen.

Bij de vrouwen verdwijnen Naomi Van den Broeck en Imke Vervaet uit het team. Het is Cynthia Bolingo die de Belgian Cheetahs moet lanceren. Daarna is het aan Hanne Claes. Helena Ponette blijft staan en loopt als derde, slotloopster is Camille Laus.