Nog drie dagen, en dan is het tijd voor het 35e EK indoor. In het Schotse Glasgow probeert de Belgische selectie beter te doen dan de twee medailles van in Belgrado twee jaar geleden. Ook Atletieknieuws is present in Glasgow om u van minuut tot minuut op de hoogte te houden.

EK outdoor, WK outdoor, EK cross, WK indoor, EK junioren of EK beloften. Atletieknieuws is er al allemaal bijgeweest, maar nog nooit zonden we een delegatie uit naar een EK indoor. In Glasgow is het, met acht individuele Belgische atleten en twee aflossingsploegen aan de start, tijd om daar verandering in te brengen. Journalisten Simon Van Glabeke en Milan Augustijns zorgen er ter plaatse voor dat u van thuis uit niets hoeft te missen.

De meerkampen van Hanne Maudens en Thomas Van der Plaetsen op de voet volgen met live-updates, video-interviews bekijken met de Belgische atleten of wedstrijdverslagen raadplegen onmiddellijk na de actie, daarvoor bent u van vrijdag tot zondag bij Atletieknieuws aan het juiste adres. Zet u best meteen schrap, want het zal vooruit gaan. Vrijdagochtend treden onmiddellijk vijf Belgen de Emirates Arena in, en voor uitblazen zal er tijdens de Schotse driedaagse weinig tijd zijn. Hopelijk kunnen er ook medailles gevierd worden.

Behalve via onze website kan u ook op onze sociale kanalen – Facebook, Twitter en Instagram – de actie op de voet volgen.