Met 108 deelnemers van 11 verschillende clubs kende Atleticup, een initiatief van Kepco, een uiterst succesvolle start in zijn eerste officiële editie afgelopen zomer. De organisatie kijkt dan ook uit naar vervolg in het komende winterseizoen.

Atleticup is een online spelplatform dat extra beleving wil bieden voor iedereen die regelmatig aan wedstrijden deelneemt. In het unieke concept nemen (echte) atleten van alle leeftijden het tegen elkaar op in verschillende klassementen. Na het indoorseizoen van vorig jaar, dat diende als test voor het nieuwe platform, was het afwachten wat de eerste, officiële editie zou opleveren. Met de mogelijkheid om ook in groepjes (clans) van 5 of 6 personen te strijden werd een extra troef toegevoegd en de positieve respons bleef dan ook niet uit.

“Iedereen kan winnen”

“Het onvoorspelbare scenario, gecombineerd met het “iedereen kan winnen”-concept heeft bewezen voor veel spanning, extra uitdaging, sportplezier en sociale interactie te zorgen bij de deelnemers”, verklaart men het succes. Door de samenwerking met AMO SPORT, leverancier in atletiekmaterialen, kon bovendien een mooie prijzenpot van 1750 euro uitgedeeld worden tijdens een heuse slothappening, waar meerkampster Hanne Maudens aan meer dan 40 verschillende winnaars prijzen en medailles mocht uitreiken.

“De beslissing om een vervolg te breien aan deze mooie, eerste editie bleef niet lang uit”, klinkt het bij Kepco. ” En ondertussen ging dan ook de volgende editie, het indoorseizoen, van start.”

Wie nog snel wil meedoen, kan nog tot eind november inschrijven via www.atleticup.be
Je kan ook altijd terecht op de Facebookpagina van Atleticup of in de bijhorende groep op Facebook.
Op Instagram kan je @atleticupbe volgen en vragen over Atleticup kan je steeds stellen via info@kepco.be.