Vandaag maakte Jacques Borlée in de Topsporthal in Gent zijn selectie bekend voor het komende EK indoor. Geen verrassingen in de 4x400m-ploeg die bestaat uit de drie broers Borlée, Robin Vanderbemden en Julien Watrin.

Met vijf atleten trekt trainer Jacques Borlée dus naar het EK indoor. Dylan Borlée en Robin Vanderbemden deden vandaag nog een laatste test vooraleer ze volgende week naar Belgrado trekken voor het EK indoor. Julien Watrin trok zijn spikes niet aan, hij heeft last van een lichte blessure. Normaal gezien geraakt hij fit voor het EK en hoeft trainer Jacques Borlée zich dus geen zorgen te maken. Watrin had nog iets nieuws te melden op de persconferentie: hij richt zich voortaan op de 400 meter horden. Hij vertelt onder meer dat hij op internationale toernooien op dat nummer hoger zal kunnen scoren. Meer over die disciplineswitch en uiteraard het EK indoor hoort u in het interview hierboven.