Bij de Europabeker voor clubs in het Portugese Albufeira zijn de vrouwen en mannen van DCLA op respectievelijk plaats tien en elf geëindigd. Kim Geypen en Ali Hamdi waren individueel het sterkst.

De zege bij de vrouwen ging naar de Keniaanse Irene Cheptai. Het team van DCLA eindigde als tiende. Kim Geypen kwam het best voor de dag op een mooie stek 27. Daarna volgden Sigrid Van Den Bempt op 34, Eva Galle op 43 en Elke Steffens op 55.

Bij de mannen was de winst voor het piepjonge Italiaanse supertalent Yemaneberhan Crippa. Binnen het DCLA-team, dat ook bij de mannen ons land vertegenwoordigde, was Ali Hamdi duidelijk de nummer één. Zijn 26e plaats is een uitstekend resultaat. Na hem volgden Dennis Laerte op 40, Dries Basemans op 54, Lukas Van Assche op 67, Laurens Vanderlinden op 76 en Tristan Bloemen op 79.

Ook de Belgische junioresteams waren present. Bij de meisjes was Nienke Hellings op plaats 25 de beste. Met haar AVT-ploeg werd ze zevende. Bij de jongens zorgde Dries De Smet voor een erg straffe zesde plaats. De ploeg van AC Lebbeke werd er twaalfde.