Cédric Van Branteghem heeft sinds vandaag een nieuwe werkgever, Golazo Sports. De voormalige 400m-loper is er aangesteld als verantwoordelijke voor Sales en Business Development. Daarbij wordt hij ook nog eens Assistant Meeting Director van de Memorial Van Damme.

Cédric Van Branteghem is natuurlijk lang geen onbekende meer in het atletiekmilieu. Hij was geruime tijd de beste 400m-loper in ons land en heeft het Belgische record op de baanronde zowel indoor als outdoor scherper gesteld. Zijn 46″18 is indoor overigens tot op heden nog altijd de nationale besttijd. Van Branteghem gaat vanaf vandaag aan de slag bij Golazo en zal er zich bezighouden met de commerciële ontwikkeling en de verdere uitbouw van het bedrijf. Daarnaast wordt hij Assistant Meeting Director van de AG Insurance Memorial Van Damme. Hier wordt hij eveneens verantwoordelijk voor de commerciële ontplooiing en houdt hij zich bezig met het sportieve programma.