Discuswerper Philip Milanov stond vandaag voor de tweede keer op rij op het podium van de Diamond League. Na zijn overwinning in Londen werd de atleet van Atletiek Vlaanderen tweede in Stockholm. Enkel de sterke Pool Piotr Malachowski kon hem voorblijven. Milanov eindigde wel voor die andere sterke Pool, Robert Urbanek. Met deze prestatie bewijst Milanov nog maar eens dat hij nu echt wel tot de wereldtop behoort in het discuswerpen.

Milanov leek zowaar voor de tweede keer op rij te gaan winnen maar in de laatste poging gooide Malachowski een seizoensbeste van 65m95, een kleine meter verder dan Milanov, die tot 64m97 kwam. Met zijn tweede plaats van vandaag en zijn eerste plaats in Londen komt Milanov nu derde te staan in het Diamond League-klassement. Hij heeft nu 6 punten achter zijn naam staan, Malachowski staat eerste met 17 punten, gevolgd door zijn landgenoot Urbanek die 11 punten heeft.