Dylan Borlée heeft in het Jamaicaanse Kingston zijn persoonlijk record op de 400m scherper gesteld. Hij verbeterde tot 45″70. Een week na de triomf van de Tornados op de World Relays ziet 2015 er al heel rooskleurig uit voor de familie Borlée.

Dylan Borlée kwam in actie in een beloftenserie. Hij werd er tweede in 45″70, een verbetering van zijn record uit 2013 met 10 honderdsten.

Ook Jonathan Borlée kwam in actie in de Jamaicaanse hoofdstad, zij het in de hoofdreeks. Hij bleef met 45″06 maar nipt boven de driekwart minuut, een knappe tijd vroeg op het jaar. Hij moest zich wel tevreden stellen met een vierde stek. Yousef Al-Masral uit Saudi-Arabië won in 44″59.

Bekijk de racevideo’s hieronder.

Op dezelfde meeting kroonde local hero Asafa Powell zich met 9″84 tot snelste 100m-loper van het huidige seizoen.