Op het BK veldlopen in Wachtebeke overtrof Thomas De Bock zijn stoutse dromen door te sprinten naar een podiumplaats. In de vorige Crosscupmanches kon je al zien dat hij dit jaar heel wat in zijn mars had, en in de allerlaatste en spannendste veldloop van deze winter zette hij de kroon op zijn werk. Makkelijk was dat niet, want met een groepje van zes man was het de hele wedstrijd knokken voor de beste plaatsjes. Een bronzen medaille is zijn volledige verdienste en dat is “ja, super gewoon”. Zoals bij de meeste atleten gaat de riem er nu even af om daarna de pijlen te richten naar de zomer. Welke afstanden Thomas De Bock van het Olympic Running Team dan zal lopen is nog af te wachten, maar voorlopig kan hij even volop nagenieten van een fantastische winter. U kan het interview met Thomas De Bock hieronder bekijken.