Aan het begin van de week vroegen we u wie volgens u een ticket zou bemachtigen voor het EK veldlopen in Samokov. Bij de dames haalde Louise Carton het zowaar van Almensch Belete  met 106 stemmen tegen 66. Aangezien Carton op het EK bij de beloften uitkomt zullen we het er maar op houden dat u beide dames zich voor Samokov ziet plaatsen. Ook Veerle Dejaeghere haalt nog 49 stemmen, terwijl verder niemand boven de 10 uitkomt. Omdat er bij de heren twee rechtstreekse plaatsjes te verdelen zijn mocht u ook twee namen opgeven. Abdelhadi El Hachimi haalde het hier relatief nipt met 131 stemmen. Pieter-Jan Hannes haalt 121 stemmen en ook in Isaac Kimeli heeft u veel vertrouwen: hij haalt slechts één stem minder. Verder komen alleen de gebroeders Basemans boven de tien stemmen uit, waarbij Michel het haalde van Dries. Hieronder de volledige resultaten. Morgen weten we of jullie inzichten correct waren !

Wie plaatst zich volgens jou voor het EK veldlopen in Samokov bij de vrouwen? (1 naam)

 • Louise Carton (43%, 106 Votes)
 • Almensh Belete (27%, 66 Votes)
 • Veerle Dejaeghere (20%, 49 Votes)
 • Veerle Van Linden (3%, 7 Votes)
 • Iemand anders (2%, 4 Votes)
 • Sofie Van Accom (2%, 4 Votes)
 • Imana Truyers (2%, 4 Votes)
 • Barbara Maveau (1%, 3 Votes)
 • Nathalie Ameloot (0%, 1 Votes)

Wie plaatst zich volgens jou voor het EK veldlopen in Samokov bij de mannen? (2 namen)

 • Abdelhadi El Hachimi (50%, 131 Votes)
 • Pieter-Jan Hannes (47%, 121 Votes)
 • Isaac Kimeli (46%, 120 Votes)
 • Iemand anders (7%, 19 Votes)
 • Michel Basemans (5%, 14 Votes)
 • Dries Basemans (5%, 12 Votes)
 • Mats Lunders (3%, 8 Votes)
 • Stijn Garain (2%, 5 Votes)
 • Kim Ruell (2%, 4 Votes)
 • Koen Naert (1%, 3 Votes)
 • Kjell D’hondt (0%, 1 Votes)
 • Florent Caelen (0%, 1 Votes)