Cedric Nolf heeft goed nieuws gekregen van Wilfried Meert, organisator van de Memorial Van Damme. Hij mag immers deelnemen aan het hoofdprogramma van de Memorial waar o.a. ook de regend Olympisch en Commonwealth kampioen Greg Rutherford zal acteren.

“Super nieuws”, zo laat Cedric weten op zijn Facebookpagina. “Ik werd uitgenodigd om deel te nemen aan de AG Insurance Memorial Van Damme!! Het verspringen staat geprogrammeerd in het IAAF Diamond League hoofdprogramma waar o.a. de regerend Olympisch en Commonwealth kampioen Greg Rutherford/GBR, samen met de rest van de huidige wereldtop aan de start komt!Het derde deel van het zomerseizoen heeft zichzelf nieuw leven in geblazen! Alle supporters welkom op vrijdag 5 september om te genieten van een avond topatletiek (laatste tickets: http://bit.ly/1oBbXVu) of rechtstreeks te volgen op Sporza!”