De Belgische 4x400m-aflossingsploeg voor de World Relays is gekend. De namen: Kevin Borlée, Jonathan Borlée, Dylan Borlée, Julien Watrin en Tim Rummens.

De IAAF World Relays worden op 24 en 25 mei voor de eerste keer gehouden en dat in de hoofdstad van de Bahama’s, Nassau. Tijdens dit tweedaagse evenement zullen naast de gebruikelijke 4x100m estafette en de 4x400m estafette ook de 4×200, de 4×800 en de 4x1500m estafette op het programma genoteerd staan. Via de IAAF World Relays kunnen ploegen zich plaatsen voor wereldkampioenschappen en Olympische Spelen, maar dit outdoorseizoen staan geen van beide op de kalender. België zal op de World Relays 1 ploeg tellen en dat op de 4x400m bij de heren. Kevin Borlée, Jonathan Borlée, Dylan Borlée, Julien Watrin en de enige Vlaming in het team, Tim Rummens, trekken over een dikke week richting de Bahama’s om ons land te verdedigen, dat werd vandaag beslist.