Zaterdag zal er over de koppen kunnen gelopen worden in Topsporthal te Gent, dat lijkt vooraf al zeker. Met de Nieuwjaarsmeeting van VITA staat voor het eerst deze winter een wedstrijd in de indoorhal op het programma waar elke leeftijdscategorie mag aan deelnemen.

Omstreeks 9u30 wordt de wedstrijd op gang geschoten met de 60m horden voor de pupillen. Tot de middag blijven deze pupillen samen met benjamins en miniemen in actie komen. Daarna komen de grotere atleten in actie met de cadetten, scholieren, junioren, senioren en masters. Of  ook al wat grotere namen voor deze eerste ‘echte’ indoormeeting hun spikes aantrekken, wordt nog afwachten. Wel is geweten dat Geoffrey Marrion het Belgisch record op de 1500m bij de M35 zal trachten te verbeteren. Dat staat op dit moment op naam van Fréderic Desmedt die er in 2007 3’51″87 over deed.

Het tijdschema voor de benjamins, pupillen en miniemen is hier te bekijken.

Het tijdschema voor de cadetten, scholieren, junioren, senioren en masters is hier te bekijken.

De live-results zijn hier te aanschouwen.

2 REACTIES

  1. Het BR M35 indoor stond op naam van Arnaud Lecoeuche met 4.03.07, outdoor staat het record inderdaad op naam van Fréderic Desmedt …

Reacties zijn gesloten.