Foto: Isabeau Grillet
Foto: Isabeau Grillet

Na sprinters Broothaerts en Davin en meerkampers Nolf en Van der Plaetsen is Nafissatou Thiam de vijfde Belgische atlete die tekent bij Wafel Sports Management. Nafi brak dit seizoen echt door met deze winter het wereldrecord bij de junioren op de vijfkamp te vestigen, dit werd dan later niet gehomologeerd, maar voor iedereen was het duidelijk dat de Naamse studente ergotherapie geen gewone atlete was, maar een echt toptalent!

Met haar 6de plaats op het EK indoor in Göteborg  en meteen de 6000 punten-grens te breken bij haar eerste wedstrijd van het outdoorseizoen bevestigt de atlete van RFCL dit alleen maar.

Vanaf heden heeft Thiam een contract bij Wafel Sports Management, die zullen instaan voor een zo goed mogelijk begeleiding van de jonge atlete.