Een (voorlopig) onbekende Chinese atleet heeft tijdens de universitaire kampioenschappen van zijn land een opmerkelijke 110 horden afgewerkt. Niet dat de jongeman uit het Verre Oosten de media gehaald heeft door een toptijd neer te zetten op de hoge horden, wel omdat hij zowat alle regels aan zijn laarzen (lees ‘spikes‘) gelapt heeft die ook maar gelden tijdens een hordenrace.

Nadat onze atleet met bijzonder veel moeite over de eerste twee horden raakte, besliste hij om even de held uit te hangen door gewoon alle hinderissen met zijn lichaam weg te duwen en richting de finish te stormen. Maar ook dat voorloopt niet van een leien dakje en met wat tegenval komt hij zelfs in de baan naast hem terecht, waardoor ook zijn naaste concurrent mee in de malaise deelt.
Uiteindelijk wordt hij nog 6e en lijkt de atleet bij aankomst te doen alsof er niets aan de hand is…

Bekijk hier het hilarische filmpje!

Wie durft hem dit na te doen?