Elfje Willemsen en Hanna Mariën zijn zesde geëindigd in het bobsleeën op de Olympische Winterspelen in Sotsji. De voormalige speerwerpster en sprintster behaalden hiermee hun doel: top 8.

Elfje Willemsen en Hanna Mariën komen beide uit de atletiek. Willemsen heeft een record van 52m70 staan in het speerwerpen, Mariën  kennen we dan weer van de 4x100m-ploeg die naar zilver snelde op de Olympische Spelen in Peking. Na de eerste twee runs stond het bobsleeduo nog op een vierde plaats, maar vandaag zakten ze twee plaatsjes naar een zesde stek. Hiermee doet Willemsen wel veel beter dan 4 jaar geleden, dan nog zonder Mariën, aangezien ze dan samen met voormalig hordeloopster Eva Willemarck veertiende werd op de Spelen in Vancouver.

Voor meer info over de Olympische Winterspelen en video’s van onder andere de bobsleedames verwijzen wij u graag door naar de site van Sporza.